Renoveerimistööde käigus paljastus üks eriti sünge saladus

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sünge saladus.
Sünge saladus. Foto: Pexels / CC0 Licence

Ameerika mees avastas konditsioneerisüsteemi vahetades garaažipealsel pööningul müstilise toa. Paljastus saladus, millest paljudel aimugi polnud.

Konditsioneeri vahetama läinud tehnik väidab, et leidis tüki seinast, mis ei sobinud ülejäänud seinaga, vahendab indy100.com. Kummaline asjaolu sundis meest seina veidi inspekteerima. Uurimise käigus leidis ta salakäigu, mis viis omakorda ühte kummalisse eluruumi.

Ruum oli varustatud nii õhuavade, vaipkatete, elektrivõrgu kui ka omaette tualetiga. Siin-seal põrandal võis näha tühjasid pitsakarpe. Tehnikus tekitas selline leid veidi kummastust, seega otsustas mees tuba filmida ning video leitud salaruumist Youtube'i üles riputada. 

Paari nädala möödudes jõudis meheni aga üks õige sünge vihje. Vihje kohaselt kuulunud maja Dee Dee Moorele – naisele, keda tuntakse Ameerikas ka kui «loteriimõrtsukat». Dee Dee Moore mõisteti 2006. aastal süüdi 30 miljoni dollarilise loteriivõidu saanud Abraham Shakespeare'i tapmises.

Keegi ei oska öelda, mis otstarbel peidukambrit kasutati. Toa leidnud tehnik spekuleerib, et ilmselt oli selle taga mõrvari soov ametivõimude eest peitu pugeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles