5 tarbeeset, mis tänavu suurima tagasituleku tegid

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vinüülimängija.
Vinüülimängija. Foto: Pexels / CC0 Licence

Huvi teatud esemete vastu tuleb ja läheb, vahendab housebeautiful.co.uk. Alljärgnevalt anname aga ülevaate viiest kõige suurema bumerangiefektiga esemest, mis sellel aastal inimeste kodudesse ja teadvusesse naasnud on.

1. Raamaturiiulid

Uskumatu, kas pole? Väidetavalt on inimeste huvi raamaturiiulite vastu viimastel aastatel järjest tõusnud. Trend näitab, et inimestele meeldib oma riiuleid isikupäraseks teha, suunates rohkem tähelepanu disainile kui raamatutele endile. 

2. Puidust mänguasjad

Tänapäeva lapsevanemad on järjest teadlikumad ning mõistavad, mis on nende järeltulijatele hea ning mis mitte. 

3. Rubiku kuubik

Vana hea klassika on tagasi uues kuues ning seda kõike vaid selleks, et pakkuda tänapäeva noortele ka veidi pinget ja mängurõõmu.

4. Vinüülimängija

Vinüülplaatide müük on viimastel aastatel ületanud igasugused muusikamaailma ootused. See ammuunustatud muusikariist on auga leidnud tee tagasi inimeste kodudesse. 

5. Kalendermärkmikud

Kõigile meist ei meeldi telefonist vajalikke kuupäevi sõrmega taga ajada. Igapäevaelu muutub järjest kiiremaks ning et selles tuhinas ja tempos ellu jääda, on inimesed enda jaoks taasavastanud kalendermärkmike võlu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles