Ülevaade: valik katusekortereid Eesti kinnisvaraturul

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Katusekorterid tõmbavad tavaliselt ligi inimesi, kes hindavad luksust ning maagilisi vaateid. Anname ülevaate viiest katusekorterist Eestis, mis ootavad oma uusi omanikke.

Hubane katusekorter Põhja-Tallinnas

Foto: KV.EE

Paldiski mnt 38b/1 maja pärineb 20. sajandi algusperioodist ning on täielikult renoveeritud aastatel 2007-2012. Korteri teeb eriliseks sisehoovi ja õhtupäikese poole suunatud rõdu, mille kogupind on 4,1 ruutmeetrit. Hoones on hiljuti vahetatud gaasikatel, katus ja aknad. Soojustatud on ka kogu fassaad ja vundament, renoveeritud elektrijuhtmestik ning torustik.

Stiilne katusekorter Pärnus

Foto: KV.EE

Selle katusekorteri peamisteks märksõnadeks on kaks suurt terassi ning neilt avanevad imelised vaated Pärnu vallikäärule ja paadisadamale. Kuna rõdud paiknevad mõlemal pool maja, saad nautida nii hommiku kui ka õhtupäikest. Korteri üldpinnaks on 89 ruutmeetrit ning selle planeering on läbi mitme korruse.

Renoveeritud katusekorter Tartus

Foto: KV.EE

See hubane korter Ülejõe linnaosas on paar aastat tagasi renoveeritud, sobides suurepäraselt tudengitele või investeeringuks üürikorteri näol. Korterisse on paigaldatud uued pakettaknad, elektrijuhtmestik ja torustik ning köögiosas põrandaküte. Korter on kaasomandi osa, tehtud on ka notariaalne kasutuskord. 

Uhiuus katusekorter Viljandis

Foto: KV.EE

Rahulikul Maramaa puiesteel asuv korter on läbimõeldud plaanilahendusega, arvestades kõiki kaasaegse pere vajadusi. Maja esimesel korrusel on ühiskasutatav saun ning privaatsest sisehoovist leiad muruala ühes lastemänguväljakuga ning lehtla grillnurgaga. Iga korteriga kaasneb panipaik ja parkimiskoht ühele autole. Suurtelt katuseterassidelt avaneb aga imeline vaade Viljandi linnale.

Eksklusiivne korter Tallinna südalinnas

Foto: KV.EE

See suurepärase asukohaga korter on üks innovatsiooni tippklassi esindajaid. Avar ja valgusküllane korter hõlmab kogu kuuendat korrust ning on ümbritsetud 44,5 ruutmeetrise terrassiga, kust avanevad vaated Kadrioru rohelusse. Ümbruskonnas jagub meeldivaid ajaveetmisvõimalusi kõikidele vanusegruppidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles