/nginx/o/2017/10/14/7211001t1h2462.png)
Rahvusvahelise pudrupäeva ja terve pudrukuu tähistamiseks toimus Eestis kolmandat korda konkurss, mille tulemusel selgitati välja Eesti Parim Pudrumeister 2017. Võitjaks valiti Triin Võsu.
Rahvusvahelise pudrupäeva ja terve pudrukuu tähistamiseks toimus Eestis kolmandat korda konkurss, mille tulemusel selgitati välja Eesti Parim Pudrumeister 2017. Võitjaks valiti Triin Võsu.
Puder röstitud rukkihelvestest, porgandikrõpsude ja kuivatatud jõhvikatega
Koostisosad:
Pudru saamislugu:
Kasutan pudru valmistamiseks tuttavaid koostisosi: rukist, porgandit ja jõhvikaid. Porgandid on krõpsude kujul ja jõhvikad kuivatatud. Et anda pudrule kergelt mõnusat pähkli maitset, röstin eelnevalt rukkihelbeid kuival pannil mõne minuti.
Lase piim keema, lisa maitseained ja porgandid, helbed ja jõhvikad. Keeda kolm minutit. Lase kaane all veel kolm minutit haududa. Serveerida võib putru soolavõi või koduse keedetud maasikamoosiga. Kõik see kokku annab mõnusa ja väärt toidu, millega on tore oma päeva alustada.
See puder maitseb ka lastele