/nginx/o/2017/10/22/7240357t1h7501.jpg)
Pliidi peal munade õigesti keetmiseks peab teadma õige mitut nõksu, et tulemus perfektne oleks. Aga kui jätaks pliidi üldse valemist välja?
Pliidi peal munade õigesti keetmiseks peab teadma õige mitut nõksu, et tulemus perfektne oleks. Aga kui jätaks pliidi üldse valemist välja?
See on täiesti mõeldav! Nimelt saab keedumune suurepäraselt valmistada ka ahjus, vahendab Readers Digest.
Selleks kuumuta ahi 160 kraadini. Võta muffinipann ja lao TOASOOJAD munad sisse, igasse auku üks muna. Pista pannitäis mune ahju ja kuumuta neid seal 30 minutit. Kui munad küpsed, lase neil enne koorimist täielikult jahtuda.
Miks võiks sellist nippi harjumuspärasele keetmisele eelistada? Nii on väga mugav valmistada näiteks korraga suurt kogust mune. Samuti kulub see ära olukorras, kus kõik keedualad juba kasutusel on.
Lisaks sellele on siin pisut vähem etappe kui õiges munakeetmisrituaalis: meenutame, et viimase jaoks tuleb:
Milliseid nippe kasutad sina keedumunade valmistamisel? Ja kas oled proovinud neid pliidi asemel hoopis ahjus teha?