Viis väikest koristustööd, mille võiksid igapäevaselt oma graafikusse mahutada

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pese nõusid iga päev või jäta see ülesanne nõudepesumasina kanda.
Pese nõusid iga päev või jäta see ülesanne nõudepesumasina kanda. Foto: Pexels / CC0 Licence

Majapidamise korrashoid on üks lõputu tegevus, vahendab popsugar.com. Pärast pikka väsitavat tööpäeva jääb vähestel aega koristamiseks, seetõttu annamegi ülevaate viiest võrdlemisi kergekujulisest koristustööst, mille võiksid oma argipäeva siiski ära mahutada.

Sööginõud

Kui sa ise ei leia viitsimist, et neid pesta, investeeri vähemalt nõudepesumasinasse, mis teeb selle töö sinu eest ära. Mustade nõude kraanikaussi jätmine on halb harjumus, millest jagu saamiseks piisab vaid ühest ainsast liigutusest.

Köögi tööpinnad

Et säilitada mikroobivaba keskkond köögis, tasuks vähemalt korra päevas tööpinnad niiske lapiga üle käia. Kui sa veedad aga enamuse päevast vaaritades, tasub seda kindlasti tihedamini teha.

Köögi valamud

Valamute puhastamine võtab vaid minuti, äärmisel juhul kaks. Pesuvahendist ja soojast veest täiesti piisab, et valamud puhtaks saada.

Vannitoa pinnad

Vannitoa pindade puhul kehtib sama rusikareegel, mis köögi tööpindade puhul. Elementaarsete sanitaartingimuste saavutamiseks piisab tõesti vaid vähesest.

Voodi 

Voodi korda tegemine on paljude jaoks üks igavene nuhtlus. Ometigi ei tohiks ka selle arvelt järelandmisi teha. Lisaks sellele, et see loob positiivse meeleolu, aitab see ka su voodipesu kauem värskena hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles