Murdvargad kasutavad potentsiaalsete ohvrite leidmiseks uut jõhkrat nippi (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Vargad käivad ajaga kaasas: selleks, et leida potentsiaalseid ohvreid, kasutatakse üha uuenduslikumaid nõkse.

Et sotsiaalmeedias ei tasuks puhkuseplaane kõva häälega välja hõigata, selle on inimesed enam-vähem selgeks saanud. Nüüd aga kasutavad vargad lähenemist, mille vastu on üsna raske kaitset otsida. Nimelt otsitakse potentsiaalsed ohvrid välja kinnisvarakuulutuste abil, vahendab Daily Mail.

Kuuldavasti on trend levinud ülemaailmselt ja teha pole ses osas midagi, sest piltideta kinnisvarakuulutused ei tööta, pildid aga annavad lisaks heale ülevaatele pakutavast kinnisvarast hea ülevaate ka sellest, mida vargal sealt taskusse pista võiks olla.

Mida selle vastu ette võtta? Väga häid lahendusi ei olegi. Kindlasti aitab riske natuke maandada see, kui korjad enne pildistamist ära kõik, mida vargad himustada võiks: koduelektroonika, ehted, disainerrõivad ja -aksessuaarid. Isegi kallis auto maja ees võib saada saatuslikuks, nii et pildid võiksid olla nii umbisikulised kui vähegi võimalik.

Viimane nõks aitab kuuldavasti ka kinnisvara paremini müüa: inimesed eelistavad kodusid, mille müügikuulutused ei seostu väga konkreetselt eelmiste omanikega.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles