Ühe mehe diivan hämmastab tervet internetti

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isetehtud diivan.
Isetehtud diivan. Foto: Reddit

Mees, kes sotsiaalvõrgustikku oma diivanist foto postitas, vallandas totaalse tormi: inimesed on tema mööblitükist rabatud.

Sakslane Phil Vandelay jagas Redditis fotosid ja videot diivanist, mille ta materjaliülejääkidest oma kätega ja vähem kui saja euroga valmis tegi. Mõistagi oli ta tehtuga ise väga rahul, aga nii tormilist tagasisidet nagu diivan endaga tõi, poleks ta osanud uneski näha, vahendab ApartmentTherapy.

Phil ei ole elukutseline puutöömees, aastate jooksul on tema koju lihtsalt tekkinud puutöökoja mõõdus ruum, kus leidub nii mõndagi. Ka kõik diivani jaoks vajaminev peale kanga ja veel paari pisiasja, oli tal juba olemas. Põhjaks ja käetugedeks sai taaskasutusmaterjal, diivani istumisosa ja seljatoed valmisid sõbra abiga kahest vanast madratsist.

Tulemus on Redditi kasutajate ja paljude sisekujundajate hinnangul aga suisa disainiauhinna vääriline ja päris kindlasti pole tegemist juhusliku ajutise lahendusega parema diivani puudumisel. Mööblitüki lihtsusest ja stiilsusest ning eelkõige sellest, kui väheste eelnevate teadmiste ja oskustega see valmistati, ollakse vaimustuses.

Phil pole kade. Kõigile huvilistele jagab ta tegemisjuhiseid nii Redditis kui ka YouTube'is. 

Kuidas sulle selline diivan meeldib? Kas oled ka ise midagi taolist oma kätega valmis teinud? Kirjuta meile SIIT, aadressil kodu@postimees.ee või jaga kogemusi meie Facebooki-lehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles