Kummaline põhjus, miks ühel nädalapäeval on peaaegu võimatu toruabi tellida

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Ühel nädalapäeval on peaaegu võimatu tellida koju toruabi: kõik ettevõtted on lihtsalt ülekoormatud. Põhjus, miks see nii on, peitub meis endis.

Torumeest on peaaegu võimatu leida esmaspäeval, sest just sel päeval kutsuvad paljud naised nad koju likvideerima meeste nädalavahetusel ette võetud isetegemisprojektide tulemusi, vahendab Reader's Digest. 

Ühe torumehe sõnul on see väga tüüpiline, et innukalt ettevõetud projektid kas või prill-laua vahetamiseks jäävad nädala lõpuga pooleli, sest kinniroostetanud poldid ei luba tööd lõpuni viia. Aga abi nädalavahetusel kohe otsida ei taheta, sest nädalavahetuseti on säärane teenus kallim.

Mõnda kergemat tööd tasub torumeeste hinnangul kindlasti ka ise katsetada, aga kui tegemist on sedalaadi ettevõtmisega, mille kehv teostus võib lõppeda üleujutuse ja veekahjustustega, tasuks ikkagi palgata õppinud inimesed.

Seetõttu võtavadki naised nädala alguses kohe asja otsustavalt oma kätesse ja koormavad torutöödega tegelevad ettevõtted esmaspäeval lihtsalt üle. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles