Väga suur eksimus, mida paljud tualetipoti puhastamisel teevad

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Enamik inimesi arvab, et teab, kuidas koristamine, ka vannitoa puhastamine, tegelikult käib. Ainult et suur osa neist enesekindlatest tegelastest on eksiteel.

Vannitoa puhastamine on ajamahukas ja tüütu tegevus, nii et tore oleks sellega kiiresti ühele poole saada, kas pole? Paljud üritavad seda aga liiga kiiresti teha ja jätavad seepärast eriti tualetipoti juures vahele ühe olulise etapi, vahendab Esquire.

Eks ole ju lihtne: pott seest puhtaks, prill-laud pealt ja alt, kaas ka ja valmis ta ongi? Sugugi mitte. Nimelt tuleb pott põhjalikult puhtaks küürida ka väljastpoolt ja miskipärast jätavad väga paljud selle etapi vahele. 

Kuidas siis õigesti toimida?

  • Kalla potti puhastusvahendit ja jäta see mõjuma.
  • Seejärel puhasta pott esmalt väljastpoolt ja tee seda üldpuhastusvahendi, paberrätikute, käsna või mikrofiiberlapiga. Alusta kindlasti ülevalt, liigu allapoole ja loputa korralikult.
  • Võta hari ja puhasta tualetipott korralikult seestpoolt.
  • Puhasta põrand poti ümbert ja kuivata pott paberrätikutega.
  • Loputa korralikult puhtaks ka hari.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles