Eesti pere ehitas interneti abil väga ainulaadse kodu

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Kolmeliikmeline Pärnu perekond ehitas endale veebist leitud juhiste abil väga omanäolise kodu, mis pakub neile tavalisest elamust sootuks rohkem võimalusi.

Eero, Mari-Anne ja nende kolmeaastane poeg Aleksander olid juba pikalt pidanud plaani elada vahelduseks väljaspool Eestit. Oma unistuse elluviimiseks ostsid nad endale kaubiku, mille senini vaid mööbli kokkupanekuga kokku puutunud paar kahe kuuga ratastel koduks ümber ehitas, vahendab Geeniuse autoportaal.

Selline vanlife ehk koduks kohendatud kaubikuga reisimine võimaldab neil külastada paljusid paiku ja säästa raha ööbimiselt. Kuid mõistagi on tulnud ka paljust loobuda, sest kaubikus on kokku vaid kuus ruutmeetrit, millest põrandapinda kõigest kolm.

Pere päris sõltumatu siiski ei ole, sest tualettruum ja pesemisvõimalus kaubikust puudub. Eero sõnul pole see siiani aga erilist peavalu valmistanud, sest WCsid ja pesemisvõimalusi on tee ääres piisavalt. 

Loe pere ettevalmistustest ja edasistest plaanidest pikemalt Geeniuse autoportaalist.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles