Toidukoha arvustus: R14 - selle hinna eest liiga keskmine

Sigrid Kõiv
, Arteri juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Söögikoht R14 Tallinnas.
Söögikoht R14 Tallinnas. Foto: Konstantin Sednev

Rotermanni kvartalis asuv R14 nimetab end uhkelt veinirestoraniks, ja tõepoolest, miks ka mitte, eks see üks fusion-köögi kenam nimetus ole. Restorani eeskojas tegutseb veinipood, mis on ju armas idee: inimene sööb maitsvat toitu, joob veini ja enne taksosse hüppamist saab pudeli mõnusat märjukest kaasa haarata. Nii ei paku restoran ainult menüüs leiduvat kõhutäiteks, vaid kaasa saab osta ka pika ja sumiseva õhtu.

Uued restoranid on toredad. Kõik on värske, puhas ja teenindajad hoolivad kliendist. R14 on uus. Tõenäoliselt on see osa meie restoranikultuurist, et kui söögikoht on avatud, siis on ta valmis ja ei lähe enam paremaks, vaid hakkab alla käima. Siis avatakse samas kohas uus restoran ning ring algab otsast peale. Muidugi pole see raudne reegel, aga vähe on Eestis söögikohti, mis aastaid tegutsevad muutumatult heas kvaliteedis.

Valik suupiste võileivakesi söögikohas R14.
Valik suupiste võileivakesi söögikohas R14. Foto: Sigrid Kõiv
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles