- 6 väiksemat kartulit
- 3 dl keedetud kinoad
- 1 väike peet (toores)
- 1 sidruni riivitud koor
- 2 vart rohelist sibulat
- Soola-pipart
- Praadimiseks õli
- Serveerimiseks kukleid ja endale meelepäraseid lisandeid.
1. Keeda kooritud kartulid pehmeks. Kui soovid võimalikult ruttu saada, siis lõika need eelnevalt väiksemaks.
2. Samal ajal riivi peet peene riiviga ning sama riiviga kohe ka ühe korralikult pestud sidruni koore kollane osa.
3. Haki roheline sibul peeneks.
4. Kui kartulid pehmed, siis kurna need ning lase paari minuti jooksul kuivemaks aurata.
5. Seejärel tambi kartulid pudrunuia või kahvliga pudruks ning sega sinnasamma juurde kõik ülejäänud koostisosad ning maitsesta soola-pipraga.
6. Vormi segust 6 umbes 1,5 cm paksust ümarat kotletti.
7. Prae need väheses õlis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt mõnusalt krõbedaks.
8. Serveeri omale meelepäraste lisanditega.