Üüratud prohmakad elutoas, mida hiljem kahetseda võid

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna oma elutoale aega.
Anna oma elutoale aega. Foto: Pexels / CC0 Licence

Väikestest eksisammudest saavad tihtipeale alguse kolossaalsed möödapanekud. Pisivead sisustuses võivad olla põhjuseks, miks sa ei tunne ennast elutoas hästi ning miks eluruumi üldpilt sind ei kõneta.

1. Värvide soetamine veebipoest

Internetis ostlemine on mugav ja paindlik. Seinte, lagede või kasvõi aknaliistude võõpamiseks mõeldud värvitoonidele viska aga igaks juhuks pilk peale tavalises ehituspoes. Niiviisi saad kindel olla värvitooni eri varjundites ja nüanssides.

2. Kõik esemed on soetatud ühest ja samast poest

Kui soovid, et su elutuba oleks originaalne ja pigem sinu kui mõne sisustuspoe nägu, soeta sisustustarbeid eri paikadest, soovitab thespruce.com. Lisaks pea meeles, et kõike ei pea ka korraga kokku ostma. Anna oma elutoale aega, et areneda ühes sinu ja su perega.

3. Sa oled soetanud trendikaid esemeid, mis tegelikult su eluruumi ei sobi

Värsked trendid püüavad inimese tihtipeale lõksu – need on küll moodsad ja veetlevad, ent ei sobi igasse interjööri. Tuleb leida tasakaal kõige uuemate trendide ning juba olemasoleva elutoa vahel.

4. Impulssostud

Impulssostud on väga harva oma investeeringut väärt. Ei ole otstarbekas kuhjata oma eluruumi esemeid, mille oled soetanud mõtlematult hetke ajel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles