Kui ilmad kisuvad külmaks, siis tekib isu millegi rammusama järele. Proovi seda isuäratavat sibula-peekonikastet!
Mõnus talvine retsept: sibula-peekonikaste
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
- Teelusikatäis oliiviõli
- Kaks suurt hakitud sibulat
- Neli küüslauguküünt
- Tüümiani
- Pool teelusikatäit paprikapulbrit
- Kolm ja pool tassitäit kanapuljongit
- Näpuotsaga soola ja pipart
- Neli viilu peekonit
Juhtnöörid:
Kuumuta pannil õli ja lisa sibulad, lase neil karamelliseeruda umbes 30 minutit. Lisa peekon, küüslauk, paprikapulber ja tüümian. Prae 5-10 minutit, kuni peekon on pruun. Lisa puljong ja lase kastme keema, seejärel keera kuumus madalamaks ja lase podiseda umbes 5 minutit. Blenderda kaste ühtlaseks ja siidjaks massiks, lisa sool ja pipar ning serveeri!
Allikas: Real Simple