Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Mõnus talvine retsept: sibula-peekonikaste

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Rex Features / Vida Press

Kui ilmad kisuvad külmaks, siis tekib isu millegi rammusama järele. Proovi seda isuäratavat sibula-peekonikastet!

Vaja läheb:

  • Teelusikatäis oliiviõli
  • Kaks suurt hakitud sibulat
  • Neli küüslauguküünt
  • Tüümiani
  • Pool teelusikatäit paprikapulbrit
  • Kolm ja pool tassitäit kanapuljongit
  • Näpuotsaga soola ja pipart
  • Neli viilu peekonit

Juhtnöörid:

Kuumuta pannil õli ja lisa sibulad, lase neil karamelliseeruda umbes 30 minutit. Lisa peekon, küüslauk, paprikapulber ja tüümian. Prae 5-10 minutit, kuni peekon on pruun. Lisa puljong ja lase kastme keema, seejärel keera kuumus madalamaks ja lase podiseda umbes 5 minutit. Blenderda kaste ühtlaseks ja siidjaks massiks, lisa sool ja pipar ning serveeri!

Allikas: Real Simple

Märksõnad

Tagasi üles