Video: jalakäija pääseb majavaringust eluga tänu tohutule vedamisele

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Pahaaimamatu jalakäija võib hakata 22. novembril tähistama oma teist sünnipäeva: just siis pääses ta napilt eluga remondis oleva maja varingust.

22. novembril õhtul poole viie paiku Hiinas Jianshi linnas renoveerimisel olevast pangahoonest möödunud ja teeületamist oodanud mees pääses napilt eluga, kui hoone ühtäkki kokku varises, vahendab sealne uudisteportaal JSW118.

Maja peal ametis olnud ehitajad õnnetuses viga ei saanud, kuid kõigil sel hetkel hoone juures viibinud jalakäijatel nii lihtsalt ei läinud. Allpool viidatud videos nähtav mees ja veel kaks möödujat, kes jäid kokkuvarisenud hoone alla lõksi, said tõsisemaid vigastusi, kuid nende elud ei ole ohus. Kaks jalakäijat on kergemalt vigastatud. 

Juhtunu uurimiseks on kokku pandud erikomisjon, kes peab välja selgitama, mis ehitustöödel juhtus ja miks hoone kokku vajus. 

Vaata videot uskumatust vedamisest SIIN. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles