/nginx/o/2017/11/23/7338767t1h7ac4.jpg)
Isegi siis, kui arvad, et sa tead, kuidas pastat keeta, tasub alljärgnev läbi lugeda: tuntud kokk lubab, et nii saad lihtsalt veel maitsvama kõhutäie.
Isegi siis, kui arvad, et sa tead, kuidas pastat keeta, tasub alljärgnev läbi lugeda: tuntud kokk lubab, et nii saad lihtsalt veel maitsvama kõhutäie.
Esmajoones sobib see nipp küll tomatikastmes pastadele, kuid tasub meeles pidada ka kõigi teiste pastade valmistamisel, soovitab New Yorgi Fusco restorani kokk, tippkokkade hulka kuuluv Scott Conan Daily Mailis.
Tee nii:
Selline meetod muudab pasta eriti kreemiseks. Keeduvesi pastakastme sees toimib ühtlasi puljongina.
Conan soovitab pastavalmistajatel meeles pidada, et kui pastaretsept tundub ületamatult keeruline, ei maksa selle järgi midagi valmistama hakata. «Pasta on lihtne roog. Selle valmistamine peab olema vähese vaeva töö,» sõnab mees.