Vaata, millise toa Ameerika naine oma neljajalgsele sõbrale loonud on

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Me kõik armastame oma lemmikloomi. Mõni käib nendega näitustel, mõni ehitab neile kuudi, mille varju vihmastel päevadel pugeda. Mõni tegusam asjapulk loob aga trepialuse kambri, kuhu peagi ka sisse piilume.

Betty McCall, Pancho-nimelise koerakese omanik, soovis oma neljajalgsele lemmikule isikliku toa luua, vahendab marthastewart.com. Naise sõnul muutub koerake inimeste läheduses kole närviliseks ning sellest johtuvalt sündiski idee loomale omaette nurgake eraldada, kus viimane vaikselt rahuneda saaks. 

Naine otsustas renoveerida trepialuse ruumi, mis oli aastaid tühjana seisnud. McCallile tõttasid appi õed Carol ja Gale, kellega koos asuti usinalt sisekujundustööde kallale. Väikeses ruumis olevad mööbliesemed ja kujunduselemendid on saadud erinevatelt garaažimüükidelt ning kirbuturgudelt. Väiksemad nipsasjakesed valmisid aga naiste isetegevuse ning nobedate näppude tulemusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles