Väikese majapidamise puudujäägid: kuhu riputada külaliste mantlid?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõivad.
Rõivad. Foto: Pexels / CC0 Licence

Pühade hooaeg läheneb armutu kiirusega. On oodata melu, rõõmu ning rohkelt lähedasi inimesi, keda võõrustada. Kuhu aga jätta külaliste välisrõivad, kui koduses majapidamises ja ka riidekapis pole piisavalt ruumi nende riputamiseks?

Väike majapidamine ei tähenda ilmtingimata kitsaid olusid, tuleb vaid nutikalt olemasolevat ruumi ära kasutada. Veebilehe apartmenttherapy.com näitel loetleme nelja erinevat võimalust, kuidas külaliste rõivaid hoiustada.

1. Aseta välisrõivad oma voodile

Veendu, et iga mantel saaks eraldi riidepuu ning, et asetaksid rõivad voodile viisil, mis neid kortsu ei teeks. 

2. Isiklik riidekapp

Kui välisrõivaste tarbeks mõeldud esikukapis tõepoolest enam ruumi pole, ehk oled nõus oma isikliku riidekapi loovutama?

3. Riidenagi

Riidenagi on üks kompaktsemaid mooduseid külaliste mantlite hoiustamiseks. Kui külalised on kõik saabunud, võid nagi silme ja jalge eest ära viia.

4. Vannituba

Kui miskit muud üle ei jää, võid kaaluda ka vannitoa võimalust. Lihtsalt veendu, et riided vannitoa külastajaile jalgu ei jääks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles