Üllatuslik jõulupuu trend, mis on sotsiaalmeedia kihama pannud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulupuu.
Jõulupuu. Foto: Pexels / CC0 Licence

Ettevalmistused eelseisvateks pühadeks on alanud. Iga aasta toob üllatusi ning ka käesolev aasta ei ole teistest sugugi erinev. Veebilehe apartmenttherapy.come näitel heidame pilgu ühele ootamatule jõulukuuse trendile, mis on inimesed taas kahte leeri jaganud.

Chaneli tegevjuht Karl Lagerfeld on seda teinud, samuti ka mitmed hotellid ja kaubanduskeskused üle Ameerika. Uus, palju kõneainet tekitanud jõulupuu trend on järgmine: 

Tagurpidi jõulupuud on Ühendriikides juba mitmetes e-poodides saadaval, ent Eestisse neid paraku veel ei saadeta. Ja kas peakski?

Sotsiaalmeedias on uus trend loomulikult palju poleemikat tekitanud. Ühed on arvamusel, et valepidi kuusk on justkui omaette kunstiteos, teised aga leiavad, et see on jõulupuude traditsiooni rüvetamine.

Mida arvad sina, hea lugeja, pea peale keeratud kuusest? Kas näeme seda trendi peagi ka meie kodudes või on tegemist pigem ühekordse joovastusega?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles