Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kas porgandeid peaks külmkapis hoidma?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: PantherMedia/Scanpix

Tuleb välja, et külmkapis peaks hoidma ka toiduaineid, mida üldiselt sinna ei panda.

See kõik on aga mõistlik selle pärast, et vähem toitu raisata, kirjutab Daily Mail. Ploomid, tomatid ja isegi pirnid võiksid ekspertide sõnul rahumeeli külmkapis seista.

Samuti võiks kõiki puuvilju hoida originaalpakendis, mitte kausis või kandikul. Poolikud avokaadod võib üle kasta sidrunimahlaga, mis ennetab nende pruuniks minemist ning juust säilib kõige paremini kinnises pakis. Mune võib samuti hoida külmikus ja kõige parem võimalus saamaks teada, kas munad on värsked, on panna nad külma vette ulpima. Kui munad vajuvad põhja, siis on nad värsked, kui aga jäävad vee pinnale, siis on nad vanaks läinud.

Külmikus võiks veel hoida sibulaid, banaane, tomateid, pirne, bataati jne.

Ekspertide sõnul annab selliste toiduainete külmikus hoidmine neile juurde kolm kasutuspäeva ja muidugi säästab raha.

Kas sina hoiad juur- ja puuvilju külmikus või mitte? Vasta meie Perefoorumis!

Tagasi üles