Novembrikuu vaadatuimad kinnisvarakuulutused üllatavad korralikult

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Novembrikuu vaadatuimad kinnisvarakuulutused pakuvad paraja üllatuse, sest ilmselgelt on koduotsijate eelistused muutunud.

Seekordne novembrikuu vaadatumate kuulutuste edetabelis on suur osa just majadel ja majaosadel, mis inimestele üha rohkem huvi pakub.

«Kuna korterid on viimastel aastatel kõvasti kallinenud, muutub koduostjaile maja kasuks otsustamine üha lihtsamaks,» märkis KV.EE juhataja Tarvo Teslon.

1. Soodsa hinnaga majaosa Kosel

Foto: KV.EE

Kosel Uustalu teel asuva majaosa eest küsitakse 139 000 eurot, mis uusarenduse ja poole maja kohta on küllalt soodne hind. Neljatoalise ligi sajaruutmeetrise maja saab osta ka koos sisustusega, siis on hind 149 900 eurot.

2. Kahe rõduga perekorter Tallinnas Odra tänaval

Foto: KV.EE

Õdus neljatoaline pisut enam kui sajaruutmeetrine korter asub 2014. aastal rekonstrueeritud majas. 2017. aastal läbis korter värskenduskuuri ja otsib nüüd uut omanikku.

3. Villa Viimsi mererannas

Foto: KV.EE

Rannaniidu teel asuv luksuslik eramaja on arhitekt Ike Volkovi projekteeritud. Majas on pinda ligi 240 ruutmeetrit. Ainuüksi elutuba on 63 ruutmeetrit suur. Kokku on majas neli tuba.

4. Ridaelamuboks Jõelähtmel Loo külas Vanasauna teel

Foto: KV.EE

Tallinna lähedal Loo külas müüakse 2015. aastal valminud neljatoalist ridaelamuboksi. Hind 155 000 eurot sisaldab siseviimistlust. Ridaelamuboksis on ka saun.

5. Romantiline korter Tallinnas Soo tänaval

Foto: KV.EE

Soo tänaval müüakse 1908. aastal ehitatud majas kolmetoalist korterit. Kõrgete lagedega korter on renoveeritud ja sisustatud skandinaaviapärast sisekujundust silmas pidades. Sisustatud on võimalikult kodumaiste vahenditega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles