Eakas abielupaar talub juba poolteist aastat naabri jaburat kiusu (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PIC FROM MERCURY PRESS. PIC DATE 23.11.17. LANCASHIRE.(PICTURED: ARTHUR EVANS, 86, AND HIS PARTNER EVA EVANS, 84.)An elderly couple claim they are living a nightmare after their neighbour installed a 6ft fence directly in front of their living room window blocking their view and leaving them sitting in darkness. Arthur and Eva Evans, who are in their eighties, moved into their ideal home in Ashton with Stoddy, near Lancaster, 15 years ago to enjoy the peace and tranquillity of the countryside after they retired. But the great-grandparents feel they are being driven into an early grave after a number of run-ins with their neighbours.(SEE MERCURY COPY)
PIC FROM MERCURY PRESS. PIC DATE 23.11.17. LANCASHIRE.(PICTURED: ARTHUR EVANS, 86, AND HIS PARTNER EVA EVANS, 84.)An elderly couple claim they are living a nightmare after their neighbour installed a 6ft fence directly in front of their living room window blocking their view and leaving them sitting in darkness. Arthur and Eva Evans, who are in their eighties, moved into their ideal home in Ashton with Stoddy, near Lancaster, 15 years ago to enjoy the peace and tranquillity of the countryside after they retired. But the great-grandparents feel they are being driven into an early grave after a number of run-ins with their neighbours.(SEE MERCURY COPY) Foto: Mercury Press & Media Limited/Caters News Agency

Eakas abielupaar ei mõista, miks nende naaber neid juba poolteist aastat järjepidevalt kiusab. Õel käitumine on hakanud 80ndates eluaastates vanainimeste tervisele.

Briti abielupaar Arthur ja Eva Evans elavad juba 14 kuud nii, et pool nende majast on ööpäevaringselt pime ja tuled lõõmavad. Seda seepärast, et nende naaberkrundi omanik püstitas just nii kaua aega tagasi otse Evansite akende alla kaks meetrit kõrge metalltara, mis varjab igasuguse päevavalguse, vahendab Daily Mail.

Metallist tara, mis blokeerib päevavalguse pooles Evansite majast.
Metallist tara, mis blokeerib päevavalguse pooles Evansite majast. Foto: Mercury Press & Media Limited/Caters News Agency

Mis eesmärki tara täidab, on raske aru saada, sest teispool seda ei toimu mitte midagi. Seal on pisike telliskividest laotud müürijupp, kuid mingit ehitustegevust krundil ei toimu. Tasub ka tähele panna, et aed on täpselt nii pikk, et kataks Evansite maja seina ja kõik sellesse külge jäävad aknad.

Tara on sisuliselt vastu Evansite maja seina.
Tara on sisuliselt vastu Evansite maja seina. Foto: Mercury Press & Media Limited/Caters News Agency

Õpetajatest abielupaari sõber Lorraine Birch on asjale ametliku käigu andnud, sest tema sõnul mõjutab kogu see trall eaka paari tervist. Kohalikku omavalitsusse on naabri vastu esitatud kaebus.

Naaber, kinnisvaraarendajast Roger Clark ütleb, et tema pole kursis, et naabritel püstitatud aiaga mingi probleem oleks. Kuna ta kaebusi kuulnud pole, ei kavatse ta ka aeda maha võtta. Miks see üldse püstitatud on, sellele jääb ta vastuse võlgu, kuid kordab vestluse jooksul korduvalt, et kuni otse neile kaebust ei esitata, seni ei kavatsegi nad midagi teha. Samuti jääb talle arusaamatuks, miks tara kedagi häirima peaks, ses seaduse järgi olevat kõik korrektne - aed on temale kuuluval krundil.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles