• poole sidruni riivitud koor
• 200 g ploomipovidlot (või paksemat marmelaadi)
1. Koogipõhjaks vahusta toasoe või suhkruga. Lisa sidrunikoor ja -mahl. Hõõru juurde muna. Lisa nisujahu-küpsetuspulbri segu ja sega võimalikult lühidalt ühtlaseks. Pane kilesse ja jäta tunniks ajaks külmkappi.
2. Rulli taigen küpsetuspaberi peal õhukeseks ristkülikuks (ca 25x35 cm) ja tõsta koos küpsetuspaberiga ahjuplaadile. Küpseta 175-kraadises ahjus 15-18 minutit, kuniks õige kergelt pruunikas.
3. Võta ahjust ja õgvenda (kohe, ahjust võttes) servad. Lõika kaheks tükiks. Ühele poolele määri povidlo (seda on parem teha kui koogipõhi on veel soe). Tõsta peale teine koogipoolik ja jäta jahtuma.
4. Glasuuriks sega kokku tuhksuhkur, vesi ja sidrunimahl. Nirista-määri jahtunud koogile ning jäta ööseks toasoojasse kohta kuivama.