Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Soojenda end üles - tee ise glögi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kristo Malm näitab restorani õuel ette, et glögianuma võib vabalt ka grillile sooja panna.
Kristo Malm näitab restorani õuel ette, et glögianuma võib vabalt ka grillile sooja panna. Foto: Mihkel Maripuu

Ükskõik, kas külmarohuks või seltskonnajoogiks, lonks kuuma vürtsikat glögi kuulub jõulukuusse samamoodi nagu hapukapsad ja verivorst. Restorani Leib peakokk Kristo Malm tegi tulist talvejooki õues, otse grillitulel.

Grillitule võib õuel süüdata ka detsembris, näitab restorani Leib peakokk Kristo Malm söögikoha avaral hoovil tulehakatuseks kirvega puid lõhkudes. Ja seda mitte ainult verivorstide grillimiseks (tõsi küll, võiga määritult ja pannil, et vorstid lõhki ei lööks, aga suitsumekk tuleks ligi), vaid ka glögipaja kuumutamiseks.

Tagasi üles