Suurepärane eeskuju: kas sinu laps suudaks selliste kinkide üle rõõmustada?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänulik kingisaaja Mason.
Tänulik kingisaaja Mason. Foto: Lianne Reese/Caters News/Caters News Agency

Väga paljud lapsevanemad on hädas sellega, et järeltulija ei oska kinkide eest tänulik olla. See pisike poiss on kõigile sellistele lastele suurepäraseks eeskujuks.

Me korrutame oma lastele pidevalt, et kink ei pea olema kallis ja kingitusi ei pea olema palju: olulisem on nende sisukus. Kolmeaastane ameeriklane Mason on selle väga hästi selgeks saanud. Teda rõõmustavad kuuse alla pandud pakist leitud köögiviljad ja hambahari kogu südamest. 

Esimese advendi puhul saadud kingipakist leidis väike poiss muuhulgas brokoli ja kurgi, mida ta rõõmsalt haukas. Kõige viimasena tuli kingikotist välja hambahari ja ka see pakkus väikemehele siirast rõõmu. 

Tõele au andes peitub osa Masoni rõõmust muidugi selles, et ta lihtsalt väga armastab köögivilju: ka poes tõttab ta pigem puu- ja köögiviljade leti juurde, kui et vaatab mänguasju. 

Kuid sellegipoolest on tegemist videoklipiga, mida tasuks oma lastele jõulu eel näidata, et neile õpetada: kink ei pea olema suur ja võimas, et selle üle rõõmu tunda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles