Fotod: ajaloolise maja kummalisse ossa rajatud väga silmatorkav köök

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.contemporist.com

Mõnes kodus pole traditsioonilisteks lahendusteks võimalusi ja siis sünnivadki eriti silmatorkavad sisekujundused. 

Ühe Londoni viktoriaanlikult väärika maja sisemuses peidab end väga huvitav ruumi- ja siseviimistluse lahendus, kirjutab Contemporist.

Nimelt on ruumide paigutus lahendatud selliselt, et köök ja elutuba on maja keldris. Kuna köögile ei jagunud mitte ühtegi akent, oli majaomanike sooviks, et sisekujundus saaks hele, ere ja silmatorkav. Ja seda nad said.

Foto: www.contemporist.com

Sisearhitektuuribüroo Russian for Fish esindajad armastavad väga kollast värvi ja selle köögiprojekti puhul on see kohe eriti ilmne. Nad võõpasid üleni kollaseks kogu köögi. Seinad, mööbli, isegi lae. Ka vähesed tööpinnal olevad detailid on kollased. Kollaseks on võõbatud keldrisse viiv trepp ja seda ümbritsevad seinadki. Nii olevat astmeid hämaras parem näha.

Foto: www.contemporist.com

Et asi keldrikorrusel liiga hulluks ei läheks, on köögi kõrval asuv elutuba võimalikult rahulikes helehallides toonides. 

Kuidas sulle selline köök meeldiks? Kas kannataksid sellises ruumis pikemalt viibida? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles