Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: mahlane sealihapihv koduse burgeri vahele

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Kadri Raig

Toidublogija Kadri Raig teeb jälle burgerit, mille vahel on seekord eriti mahlane sealihapihv. Burgeri vahele tasub lisada ka ohtras koguses rohelist kraami - tomat, sibul, salatilehed. Kaste vali ise välja täpselt selline, nagu tahad.

Vaja läheb:

  • 300 g kvaliteetset seahakkliha
  • 1 sibul
  • 10 viilu marineeritud jalopenot
  • 10 päikesekuivatatud tomatit
  • Soola-pipart

Juhtnöörid

1. Haki sibul, jalopeno ning päikesekuivatatud tomat peenelt.

2. Sega kokku hakklihaga ning maitsesta soola ja pipraga.

3. Prae prooviks väike kogus hakklihasegu ning maitse, kas kõike on parajalt. Vajadusel lisa soola-pipart.

4. Jaga hakklihasegu neljaks ning vormi käte vahel lamedad pihvid.

5. Prae pihve keskmisest kõrgemal kuumusel umbes neli minutit mõlemalt poolt kuni need on väljast krõbedad kuid seest veel mõnusalt mahlased.

6. Serveeri kuklite vahel koos meelepäraste lisanditega.

Tagasi üles