:format(webp)/nginx/o/2017/12/08/7389811t1ha07f.jpg)
Toidublogija Kadri Raig teeb jälle burgerit, mille vahel on seekord eriti mahlane sealihapihv. Burgeri vahele tasub lisada ka ohtras koguses rohelist kraami - tomat, sibul, salatilehed. Kaste vali ise välja täpselt selline, nagu tahad.
Toidublogija Kadri Raig teeb jälle burgerit, mille vahel on seekord eriti mahlane sealihapihv. Burgeri vahele tasub lisada ka ohtras koguses rohelist kraami - tomat, sibul, salatilehed. Kaste vali ise välja täpselt selline, nagu tahad.
Vaja läheb:
Juhtnöörid
1. Haki sibul, jalopeno ning päikesekuivatatud tomat peenelt.
2. Sega kokku hakklihaga ning maitsesta soola ja pipraga.
3. Prae prooviks väike kogus hakklihasegu ning maitse, kas kõike on parajalt. Vajadusel lisa soola-pipart.
4. Jaga hakklihasegu neljaks ning vormi käte vahel lamedad pihvid.
5. Prae pihve keskmisest kõrgemal kuumusel umbes neli minutit mõlemalt poolt kuni need on väljast krõbedad kuid seest veel mõnusalt mahlased.
6. Serveeri kuklite vahel koos meelepäraste lisanditega.