Fotod: sellised korterid tulevad sotsiaalministeeriumi endisesse majja (3)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kaamos.ee

Sotsiaalministeeriumi endisesse majja Tallinnas Gonsiori tänaval tulevad suurejoonelised korterid. Suurejooneline on ka arenduse nimi: Grand Gonsiori.

Vana väärikat maja täielikult ümber ei ehitata, nagu lubab arendaja Kaamos. Kinnitatakse, et vana kombineeritakse tänapäevaste lahendustega. Kodud, mis majja ehitatakse, saavad mõistagi olema eksklusiivsed. Täieliku rekonstrueerimise käigus säilitatakse maja ajalooline välisfassaad, seisab Kaamose kodulehel. 

Foto: kaamos.ee

Hoones säilitatakse mitmed ainulaadsed originaalelemendid, nagu näiteks älisfassaadi ja fuajeed ilmestavad vanad dekoratiivsed kiviornamendid. Samaks jääb ka sissepääsu juurest avanev esinduslik sammastega hall. Korteritesse viivad liftid ja laiad puitkäsipuudega trepid. 

Foto: kaamos.ee
Foto: kaamos.ee
Foto: kaamos.ee

Kortereid iseloomustavad kõrged laed suured aknad, kust avanevad üsna ainulaadsed vaated Tallinna linnale. Kujundatakse penthouse-stiilis kortereid. Sisekujundus on inspireeritud 50ndatest ja segatud modernse disainiga. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles