Üllatuslik sisekujundustrend, mille tagasitulekut keegi ette ei näinud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida arvata narmastest mööbliesemetel?
Mida arvata narmastest mööbliesemetel? Foto: Pexels / CC0 Licence

Trendid kipuvad teatud aja tagant korduma. Varasemalt vihatud asjad võivad kümmekonna aasta pärast taas päevakorrale kerkida. Eelseisvaks kalendriaastaks on antud samuti hulk trendihoiatusi – tutvustame neist üht värvikamat.

Selle trendiga on täpselt samad asjalood, mis iga teise trendiga – ring on täis saanud ning ühiskond on taas kord avasüli valmis selle omaks võtma. 

Veebilehe apartmenttherapy.com sõnul on selleks üllatuslikuks tagasitulijaks ei miski muu kui narmad. Narmad vaipadel, narmad istmetel ning miks mitte ka narmastega kaetud valgustid laes.

Paljud leiavad, et narmaste naasmine interjööri oli vaid aja küsimus. Kui varasemalt peeti narmaid veidi ülepaisutatult totraks, siis nüüd väidavad asjatundjad, et just narmaste abil on võimalik kaasaegsesse eluruumi veidi isikupära ja põnevust lisada. Narmad mööbliesemetel lisavad mitte ainult elegantsust, vaid ka mängulisust ja lusti. 

 

fringes are making a huge comeback. i share my favorite fringed pieces on the blog: link in profile

A post shared by si | frenchbydesign (@frenchbydesign) on

Mis sa arvad, hea lugeja, kas narmad jätkavad veel võidukat edulugu või on ka nende puhul tegemist ajutiselt naasnud trendiga?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles