Poeketšupid on tihti aineid täis, mida isegi hääldada on keeruline. Veel vähem mõistame nende mõju meie organismile, kirjutab Toiduklubi «Toiduga sõbraks».
Retseptisoovitus: lihtne ketšup maapähklitest
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmine kord kui ketšupit vajad, siis tee see parem ise ja mitte ainult tomatitest, vaid avarada oma maitsemeeli ja lisa ka maapähkleid! Täpselt nii teeb juba aastaid ketšupit meie toiduklubi toitumisnõustaja Teele Teder.
Tee nii: blenderda 200 g soolatud ja röstitud pähkleid, 2 tomatit ja 240 ml vett.
Naudi!