Kolm asja, mida detsembris koju mingil juhul osta ei tasu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Kõik teavad, et hinnad kukuvad jaanuari alguses tohutult, kuid juba detsembris algavad allahindlused võivad inimesi tugevalt eksitada.

Allahindlustega hakati klienti ka tänavu hullutama juba nädal-kaks tagasi. Nii võibki juhtuda, et jõulukinkide soetamise hoos tundub paljudele mõistlik ka üht-teist koju vajaminevat ära soetada, sest noh - ikkagi soodushinnad ju. Kuid tasub teada, et on vähemasti kolm kaubaartiklit, mille puhul allahindlused pole detsembris kunagi nii suured kui jaanuaris, vahendab koduportaal ApartmentTherapy.

Mööbel

Kindlasti on mõned mööblipoed sulle juba teada andnud, et nende kaup on eriti soodne. Aga ära osta praegu. Oota jaanuarini. Soodsamaimad pakkumised alles tulevad.

Voodipesu

Ka siin tulevad parimad pakkumised alles jaanuaris. Detsembris on nii mõnelgi soodsad hinnad, kuid kuna voodipesu, rätikuid ja muud taolist kingitakse palju ka jõuludeks, ei lasta hinda väga madalaks.

Elektroonika

Aasta alguses hakkavad müügile tulema uued mudelid ja elektroonikapoed hindavad seega alla aeguma hakkavad vanemad eksemplarid. Nii et tõeliselt soodsaid hindu tasub ka siin oodata alates jaanuarist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles