:format(webp)/nginx/o/2017/12/18/7417441t1h6793.jpg)
Hea viis rohkem köögivilju oma menüüsse saada on teha näiteks lillkapsariisi, õpetab Toiduklubi «Toiduga sõbraks».
Hea viis rohkem köögivilju oma menüüsse saada on teha näiteks lillkapsariisi, õpetab Toiduklubi «Toiduga sõbraks».
Valmistamiseks vajad 1 lillkapsast, oliiviõli, kanafileed, tomatipastat ja maitserohelist.
Riivi lillkapsas suurema riiviga ning hauta pannil väheses vees kuskil 5 minutit. Seejärel lisa oliiviõli ning kuumuta veel 2-3 minutit. Kui sulle tundub lillkapsas piisava pehmusega, võta pann pliidilt.
Seejärel prae kanafilee nagu tavaliselt. Minut enne valmimist lisa tomatipasta.
Kõige lõpuks lisa maitseroheline.