Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
:format(webp)/nginx/o/2017/12/18/7417441t1h6793.jpg)
Hea viis rohkem köögivilju oma menüüsse saada on teha näiteks lillkapsariisi, õpetab Toiduklubi «Toiduga sõbraks».
Valmistamiseks vajad 1 lillkapsast, oliiviõli, kanafileed, tomatipastat ja maitserohelist.
Riivi lillkapsas suurema riiviga ning hauta pannil väheses vees kuskil 5 minutit. Seejärel lisa oliiviõli ning kuumuta veel 2-3 minutit. Kui sulle tundub lillkapsas piisava pehmusega, võta pann pliidilt.
Seejärel prae kanafilee nagu tavaliselt. Minut enne valmimist lisa tomatipasta.
Kõige lõpuks lisa maitseroheline.