Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Kuidas teha lillkapsariisi?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Toiduklubi

Hea viis rohkem köögivilju oma menüüsse saada on teha näiteks lillkapsariisi, õpetab Toiduklubi «Toiduga sõbraks».

Valmistamiseks vajad 1 lillkapsast, oliiviõli, kanafileed, tomatipastat ja maitserohelist.

Riivi lillkapsas suurema riiviga ning hauta pannil väheses vees kuskil 5 minutit. Seejärel lisa oliiviõli ning kuumuta veel 2-3 minutit. Kui sulle tundub lillkapsas piisava pehmusega, võta pann pliidilt.

Seejärel prae kanafilee nagu tavaliselt. Minut enne valmimist lisa tomatipasta.

Kõige lõpuks lisa maitseroheline.

Märksõnad

Tagasi üles