Pühadeni ei ole palju enam jäänud. Tihe igapäevagraafik sunnib meid aega säästma ning lühemaid väljapääsuteid otsima. Veebilehe thekitchn.com ainetel jagame kolme kiiduväärt nippi, mille abil saad kerge vaevaga või pehmeks sulatada.
Kasulikke nippe, kuidas või kiirelt pehmeks sulatada
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. Lõika või väikesteks kuubikuteks
Väiksemate kuubikute sulamiseks kulub vähem aega kui terve võiploki sulamiseks. Protsessi saad aga kiirendada, paigutades kuubikud soojeneva ahju vahetusse lähedusse.
2. Rulli või tainarulliga õhemaks
Kõigepealt pane või suletavasse kilekotti. Kasuta kas tainarulli või lihatampijat, et või tasasemaks muuta. Selline teguviis muudab või tekstuurilt küll pehmemaks, ent hoiab sealjuures selle ka jahedana.
3. Hoia võid keeva veega täidetud anuma kohal
Sama taktikat, mida kasutad šokolaadi sulatamiseks, saad rakendada ka või korral, kui tõesti ajahädas oled. Jälgi ainult, et või täiesti üles ei sulaks.