Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kasulikke nippe, kuidas või kiirelt pehmeks sulatada

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Või kiireks sulatamiseks on mitmeid mooduseid.
Või kiireks sulatamiseks on mitmeid mooduseid. Foto: Pexels / CC0 Licence

Pühadeni ei ole palju enam jäänud. Tihe igapäevagraafik sunnib meid aega säästma ning lühemaid väljapääsuteid otsima. Veebilehe thekitchn.com ainetel jagame kolme kiiduväärt nippi, mille abil saad kerge vaevaga või pehmeks sulatada.

1. Lõika või väikesteks kuubikuteks

Väiksemate kuubikute sulamiseks kulub vähem aega kui terve võiploki sulamiseks. Protsessi saad aga kiirendada, paigutades kuubikud soojeneva ahju vahetusse lähedusse.

2. Rulli või tainarulliga õhemaks

Kõigepealt pane või suletavasse kilekotti. Kasuta kas tainarulli või lihatampijat, et või tasasemaks muuta. Selline teguviis muudab või tekstuurilt küll pehmemaks, ent hoiab sealjuures selle ka jahedana.

3. Hoia võid keeva veega täidetud anuma kohal

Sama taktikat, mida kasutad šokolaadi sulatamiseks, saad rakendada ka või korral, kui tõesti ajahädas oled. Jälgi ainult, et või täiesti üles ei sulaks.

Tagasi üles