![Pilt on illustreeriv.](http://f8.pmo.ee/4bk4nVF2K03p-QNSuCcsa8n2HzY=/1442x0/filters:focal(1393x2747:3578x3823):format(webp)/nginx/o/2017/12/21/7425461t1h7ef4.jpg)
Jõuluprae lisandiks ei pea olema tingimata kapsas. Selleks sobib serveerida ka ubinate hapukusega rikastatud ja ahjus valmistatud köögivilju.
Jõuluprae lisandiks ei pea olema tingimata kapsas. Selleks sobib serveerida ka ubinate hapukusega rikastatud ja ahjus valmistatud köögivilju.
Daily tootearendusspetsialist Evelin Bauman soovitab isemoodi jõulupraeks pisut ebatraditsioonilist kooslust.
Ahjus röstitud juurikad õuntega
Koostisosad:
Valmistamine:
Juurikaid ja õunu tuleks prae jaoks võtta võrdsetes kogustes. Sibulat aga lisada vastavalt maitsele. Alustuseks puhasta ja koori juurviljad, lõika sektoriteks või kangideks ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Puista juurikatele maitseks pisut soola ja nirista oliiviõliga üle. Sega kergelt läbi ja küpseta 180-kraadises ahjus kuni juurvili on pehmenenud ja pealmistele juurikatele ilmub kergelt krõbe koorik.