Toitumisnõustaja retseptisoovitus: Kreeka jogurti magustoit

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Toiduklubi «Toiduga sõbraks» toitumisnõustaja Kristin Salupuu jagab lahkelt oma lemmikmagustoidu retsepti.

Küll see on suurepärane kõhutäide. Täiskõhutunde saamiseks piisab väikesest kogusest ning see roog sobib samuti nii vahepalaks kui väikeseks söögikorraks. Või suureks. Sõltuvalt kogusest.

Valmistamiseks vajad: kreeka jogurtit 150-200g, 2 spl  maapähklivõid (hea kvaliteediga maapähklivõi sisaldab 95 protsenti maapähkleid), ühte banaani, vaarikaid.

Haki banaan tükkideks, lisa jogurt ning maapähklivõi. Sega. Maitse vahepeal ning pane banaani ja maapähklivõid juurde kui soovid. Magustoit kaunista maapähklivõi ja vaarikatega.

Mõnusat nautimist!

Tagasi üles