Video: ebatavaline moodus jõulustressi maandamiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas maandad oma jõulustressi sina?
Kuidas maandad oma jõulustressi sina? Foto: Pexels / CC0 Licence

Inimesed tegelevad oma stressiga erinevalt. Kes käib väljas jalutamas, kes uputab ennast romaaniklassikutesse. Inglastel on jõulustressi maandamiseks aga üks erakordselt harukordne moodus, vahendab apartmenttherapy.com.

Eks meil Eestiski ole erinevaid põgenemis- ja teematubasid, kus kaaslaste seltsis toredalt aega veeta. Inglismaal on avatud aga üks erakordselt vastuoluline teematuba, mis pühade fanaatikuid kindlasti pead vangutama paneb.

Mõnikord on lihtsalt vaja veidi auru välja lasta ning tekkinud pingeid maandada. Pühadeperiood kui üks stressirikkamaid aegu aastas on toonud brittidele väärt mõtte - miks mitte kogu seda kibestumust ja põlgust n-ö jõulude peal välja elada?

Sellest tulenevalt loodigi eraldi teematuba, kus vaid kord aastas saab käia oma jõulustressi maandamas. Huvilistele pannakse esmalt sobivad riided selga, kostitakse meeldiva tervitusjoogiga ning antakse kurikas kätte, et hävitustööd alata saaksid. Saateks kõlavad aga osalejate enimvihatud jõululood.

Kes teab, ehk pöörab teematoa läbimine inimesed tulevaks aastaks taas pühadeusku?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles