Kasulikke nõudepesutaktikaid inimestelt, kes nõudepesu harilikult põlgavad

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas ka sina lükkad nõudepesu pidevalt edasi?
Kas ka sina lükkad nõudepesu pidevalt edasi? Foto: Pexels / CC0 Licence

Mõnel õnnestub nõudepesu lausa lendava mängulisusega. Teised lükkavad seda tüütut kohustust aga senikaua edasi, kuni mustade nõude tagant enam midagi välja ei paista. Veebilehe apartmenttherapy.com ainetel tutvustame lihtsaid nõudepesutaktikaid, mida nõudepesu vihkavad inimesed igapäevaselt rakendavad.

1. Käigu pealt pesemine

See on üks põhilisi nõuandeid, mida nõudepesu põlgavad inimesed jagada võivad. Vaaritamisega paralleelselt saab alati ära kasutada mõnda vaba momenti, et puhastada määrdunud pinnad ja mustad nõud.

2. Inventuur sööginõudes

Üksinda elavale inimesele piisab vaid paarist nõust, et õhtul einestatud saada. Mida rohkem nõusid on, seda rohkem kiputakse neid ka kasutama. Minimaliseeri sööginõude hulka ning tõsta kõik ebavajalik silmade eest ära.

3. Muuda nõudepesu enese jaoks põnevamaks

Köögis oleva televiisori või raadio korral saab alati ju need taustaks mängima panna. Tänapäeval on võimalusi rohkelt - tuleb vaid leidlik olla.

4. Aseta nõud seebivette likku

Nõudepesu põlgurid leiavad, et see kiirendab pesuprotsessi ning säästab nende väärtuslikku aega. Tõepoolest, milleks küürida ja kraamida, kui kuum seebivesi pool tööst sinu eest niikuinii juba ära teeb?

5. Ära jäta nõusid ööseks kraanikaussi

Nõudepesu põlgavad inimesed teavad, et kui jätta nõud üleöö kraanikaussi seisma, pikeneb nende järgmise päeva pesuprotsess tunduvalt. Säästa ennast lisavaevast ning pese nõud, enne kui kesköötund kukub.

6. Distsiplineeri ennast

Tuleta endale meelde, miks sa seda kõike teed ning ära unusta võimalikke tagajärgi, mis pesemata nõudega kaasneda võivad. Sa ei soovi ju, et su köögi vallutaks kas mõni sipelga- või termiidikoloonia?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles