Riigikorrast sõltumata on vana-aastaõhtu peolauda kaetud võimalikult rikkalikult ka kõige suurema surutise ja kitsikuse aastail. Mida sotsialismiaja pidudel või üldse tollal söödi, annavad aimu köögikirjaniku Maire Suitsu äsja ilmunud söögimälestused ühes nende kümnendite retseptidega. ENSV lõpus usinamate küpsetajate kodus levinud ahjujäätise baked Alaska moeretsept on raamatus üks neist, mis oma pidulikkusega sobiks vabalt ära saatma ka 2017. aastat.
Tellijale
Näärilaua retro - soovitusi köögikirjanikult Maire Suitsult
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.