:format(webp)/nginx/o/2017/12/28/7440741t1h1c35.jpg)
Borjomi ja Tallinnas asuva Katmandu Hilli peakokkadega koostöös toome teieni täna, homme ja ülehomme India roogade retseptid. Miks mitte katta aastavahetuslaud eriliselt ja sel korral vähe teistmoodi!
Borjomi ja Tallinnas asuva Katmandu Hilli peakokkadega koostöös toome teieni täna, homme ja ülehomme India roogade retseptid. Miks mitte katta aastavahetuslaud eriliselt ja sel korral vähe teistmoodi!
Koostisosad:
Valmistamisjuhend:
Enne keetmist pese riisi voolava vee all ja jäta 30 minutiks jahedasse vette paisuma.
Pane potti rasvaine, aja kergelt kuumaks ning lisa vürtsid. Kuumuta vürtse kergel kuumusel pidevalt segades kuni paar minutit (suurel kuumusel lähevad vürtsid kõrbema). Keera kuumus väiksemaks ja lisa juurde 2,5 kruusi vett ning sool ja aja keema. Seejärel loputa paisunud riis veelkord külma veega ning lisa potti ja sega natuke.
Keeda riisi keskmisel kuumusel 5-7 minutit. Riisi ei tohi enam keemise ega haudumise ajal segada. Seejärel keera kuumus madalamaks ja lase haududa 7-10 minutit, kuni riisi valmimiseni (jälgi aegajalt lusikaga poti äärest või keskelt, et riis põhja ei kõrbeks).