:format(webp)/nginx/o/2017/12/28/7440745t1he371.jpg)
Borjomi ja Tallinnas asuva Katmandu Hilli peakokkadega koostöös toome teieni sel nädalal India roogade retseptid. Miks mitte katta aastavahetuslaud eriliselt ja sel korral vähe teistmoodi!
Borjomi ja Tallinnas asuva Katmandu Hilli peakokkadega koostöös toome teieni sel nädalal India roogade retseptid. Miks mitte katta aastavahetuslaud eriliselt ja sel korral vähe teistmoodi!
Koostisosad:
Valmistamisjuhend:
Koori keedetud kartulid ja kuubista suupärasteks tükkideks. Lisa pannile ghee või taluvõi või muu meelepärane rasvaine. Lisa vürtsköömned, pruunista neid natuke madalamal kuumusel. Seejärel lisa küüslauk, ingver ja kurkum, sega ning viimasena lisa kartulikuubikud. Maitsesta soolaga, pruunista ning serveeri värske hakitud koriandriga.