:format(webp)/nginx/o/2017/12/28/7440831t1h1425.jpg)
Borjomi ja Tallinnas asuva Katmandu Hilli peakokkadega koostöös toome teieni sel nädalal India roogade retseptid. Miks mitte katta aastavahetuslaud eriliselt ja sel korral vähe teistmoodi!
Borjomi ja Tallinnas asuva Katmandu Hilli peakokkadega koostöös toome teieni sel nädalal India roogade retseptid. Miks mitte katta aastavahetuslaud eriliselt ja sel korral vähe teistmoodi!
Koostisosad:
Valmistamisjuhend:
Lõika kanafilee väiksemateks suupärasteks tükkideks. Tükelda paprika ja apelsin meelepärasteks tükkideks. Lisa potti või pannile õli, aja kuumaks, lisa küüslauk ja ingver, sega pidevalt.
Seejärel lisa paprikad, apelsin, ananass ja ananassikonservi vedelik ning sega ja hauta kergelt. Lisa kanafilee ja puljong ning hauta 10-15 minutit. Kui kanafilee on pehme, lisa juurde mangopüree, sega ja hauta veel 2-4 minutit. Viimasena lisa juurde vees segatud maisitärklis samal ajal kastet hästi segades. Hauta veel segades max 2 minutit. Serveeri.