:format(webp)/nginx/o/2017/12/28/7440741t1h1c35.jpg)
Borjomi ja Tallinnas asuva Katmandu Hilli peakokkadega koostöös toome teieni sel nädalal India roogade retseptid. Miks mitte katta aastavahetuslaud eriliselt ja sel korral vähe teistmoodi!
Borjomi ja Tallinnas asuva Katmandu Hilli peakokkadega koostöös toome teieni sel nädalal India roogade retseptid. Miks mitte katta aastavahetuslaud eriliselt ja sel korral vähe teistmoodi!
Koostisosad:
Valmistamisjuhend:
Lõika kanafilee väiksemateks suupärasteks tükkideks. Haki sibulad ja tomat. Pane rasvaine väiksemasse potti või pannile ja aja kuumaks. Keera kuumus madalamaks ja lisa hakitud sibul, pruunista, lisa juurde ingver, tomat, vürtsid, ja viimasena küüslauk. Hauta 1 minut pidevalt segades.
Seejärel lisa kanafilee tükid, kuivatatud puuviljad ja pähklid sega ja hauta veel 1-2 minutit. Lisa vesi või puljong ja vahukoor ja sool ning suhkur vastavat maitsele. Hauta aegajalt segades kuni kanafilee on pehme. Serveerides puista peale hakitud koriander.
Kui soovid vürtsikat toitu, lisa vürtsidega koos ka hakitud 0,5 tl värsket tšillipipra kauna.