Naise imelihtne nipp peaks garanteerima organiseeritud garderoobi terveks aastaks

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riidepuud.
Riidepuud. Foto: Pexels / CC0 Licence

Üks aastaring on taas täis saanud ning on aeg alustada puhtalt lehelt. Organiseerimisekspert Anita Birges jagas veebilehele dailymail.co.uk üht nutikat nippi, kuidas saavutada kord ja organiseeritus oma garderoobis.

Uus aasta peaks algama uue hoo ja hingusega. Kuidas aga säilitada uuel aastal kord oma garderoobis ning vältida selle ülemäärast täitumist?

Birgesi sõnul peaks selleks ettevalmistusi tegema justnimelt aasta viimasel päeval. Naise nipp ei ole midagi keerulist, ent nõuab täit pühendumist kogu kalendriaasta jooksul.

Aasta viimasel päeval soovitab ta kõik riidepuutorul olevad rõivad üle vaadata ning riidepuud lihtsalt õiget pidi pöörata. Pärast igat kandmiskorda tuleb riidepuu aga vastupidises suunas tagasi asetada.

Järgmine oluline pöördepunkt on Birgesi sõnul kuue kuu möödudes, mil peaks tekkima ülevaade poolaasta jooksul kantud riietest. Kõik, mis on pooleks aastaks või isegi kauemaks kappi seisma jäänud, soovitab naine annetada või maha müüa. 

Järgnev poolaasta peaks seega võrdlemisi lihtsalt mööduma - aasta lõpuks oled garderoobikapis säilitanud kõik tähtsama ning teinud oma annetustega rõõmu ka teistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles