Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Aastavahetuse nostalgiahitt: täidetud munad

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Vida Press

Täidetud munad on tõeline nostalgiahitt ja kindla peale minek, sest eestlased on neid juba aastakümneid pidulaudadel süüa armastanud. Lisaks on neid lihtne valmistada!

Eggo-munade tootja DAVA Foods Estonia juhatuse esimees Vladimir Sapožnin valida tooraineks just muna, millest saab valmistada ka kõige pidulikuma väljanägemisega road. 

  1. Keeda munad, koori, poolita pikuti ja eemalda munakollased.
  2. Lisa munakollastele natuke toasooja võid ja peenesta kahvliseljaga ühtlaseks massiks.
  3. Talviseks munatäidiseks lisa krehvtist sinepit ja majoneesi, maitsesta soola-pipraga ning aseta kondiitrikotti.
  4. Pigista kondiitrikotist munavalge-poolikutele täidis.
  5. Pidulikuks kaunistuseks tõsta munatäidisele vaheldumisi punast ja valget kalamarja.
Tagasi üles