Täidetud munad on tõeline nostalgiahitt ja kindla peale minek, sest eestlased on neid juba aastakümneid pidulaudadel süüa armastanud. Lisaks on neid lihtne valmistada!
Aastavahetuse nostalgiahitt: täidetud munad
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eggo-munade tootja DAVA Foods Estonia juhatuse esimees Vladimir Sapožnin valida tooraineks just muna, millest saab valmistada ka kõige pidulikuma väljanägemisega road.
- Keeda munad, koori, poolita pikuti ja eemalda munakollased.
- Lisa munakollastele natuke toasooja võid ja peenesta kahvliseljaga ühtlaseks massiks.
- Talviseks munatäidiseks lisa krehvtist sinepit ja majoneesi, maitsesta soola-pipraga ning aseta kondiitrikotti.
- Pigista kondiitrikotist munavalge-poolikutele täidis.
- Pidulikuks kaunistuseks tõsta munatäidisele vaheldumisi punast ja valget kalamarja.