Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
:format(webp)/nginx/o/2017/12/31/7451747t1h7b00.jpg)
Tavalise rohelise salati muudab pidupäevasemaks pošeeritud muna.
Eggo-munade tootja DAVA Foods Estonia juhatuse esimees Vladimir Sapožnin soovitab salatit täiendada munaga, mis on mõnusalt pehmeks pošeeritud.
- Valmista õlikastmega salat ja tõsta salatiportsjon taldrikutele valmis.
- Löö toores muna tassikese sisse lahti.
- Kuumuta suures potis vesi keemiseni, lisa natuke (1 tl) veiniäädikat. Sega lusikaga vett, et tekiks keeris ja kalla muna ettevaatlikult keerise sisse. Alanda kuumust, et vesi vaevu keeks.
- Gordon Ramsay soovitab otse külmkapist võetud mune pošeerida täpselt kaks minutit: selle aja jooksul jõuavad need ümbert tahkeks kalgenduda, kuid munakollane jääb keskelt kreemiselt voolavaks.
- Tõsta muna vahukulbiga välja, nõruta üleliigne vesi ning aseta muna salatiportsjonile. Pošeeritud munale nirista klassikalist hollandaise kastet.