Veel üks hea põhjus, miks maalriteipi koduses majapidamises rohkem kasutada

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maalriteip on üks tänuväärt abimees meie kodudes.
Maalriteip on üks tänuväärt abimees meie kodudes. Foto: Pexels / CC0 Licence

Maalriteip on tänuväärt ese igas majapidamises - see on hea liimuvusega, seda on lihtne eemaldada ning lisaks on see suureks abimeheks nii värvi- kui mitmete teiste majapidamistööde teostamisel. Veebileht apartmenttherapy.com näitel anname aga veel ühe hea põhjuse, miks maalriteipi hinnata.

Tundub lausa uskumatu, kuivõrd suure töö üks väike teibirull tegelikult ära võib teha. Värvimistööd veniks kordades pikemaks, kui ei oleks vana head maalriteipi. Selgub, et tõhusal teibil on aga veel paar üllatust tagataskus varuks. Nimelt, maalriteibi võib appi võtta ka erinevate puurimis- või kruvimistööde tegemiseks. Teip mõjub justkui omaette barjäärina, mis ei lase värvil mööblitükkidelt ja sisustuselementidelt maha kooruda. Järgmine kord, kui asud näiteks köögikappide käepidemeid vahetama, veendu et maalriteip ikka käepärast oleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles