Vaata, millisele kolmele tootele mööbligigant IKEA 25 aastast garantiid pakub

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA tõestab ennast taas.
IKEA tõestab ennast taas. Foto: Panther Media/Scanpix

IKEA kiirelt vahelduv tootekataloog ning võrdlemisi madalad hinnad on loonud arusaama justkui ei tasuks mööbligigandi toodetelt kvaliteeti ja pikaealisust oodata. Rootsi ettevõte tõestab, et nad on usalduse igati ära teeninud.

Inimeste üllatus oli suur, kui selgus tõsiasi, et IKEA pakub oma kolmele populaarseimale tootele lausa veerandsaja-aastast garantiid, vahendab apartmenttherapy.com.

1. IKEA madratsid

Madalast hinnaklassist hoolimata leiab IKEA, et nende madratsid on kvaliteetsed ja kauakestvad. Selle tõestuseks pakub ettevõte ka 25 aastast garantiid.

2. SENIOR ja SENSUELL seeria potid ja pannid

Nende kahe seeria pottide ja pannide puhul kehtib garantii ka juhul, kui peaks esinema defekte nende materjalis või viimistluses.

3. SLADDA jalgrattaraam

25-aastane garantii tagab sulle uue jalgratta raami ka juhul, kui jalgratta ülejäänud osad töökorras pole. Paraku väljaspool Ameerika Ühendriike garantiitingimus enam ei kehti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles