Kas olukord sinu köögis karjub samuti uuenduskuuri järele?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka aastaid eeskujulikult hoitud köögid võivad vajada ümberkorraldustöid.
Ka aastaid eeskujulikult hoitud köögid võivad vajada ümberkorraldustöid. Foto: Pexels / CC0 Licence

Köögi renoveerimine on aja- ning ressursikulukas ettevõtmine. Kuidas aga olla kindel, et aeg uuendustöödeks on viimaks käes? Milliseid nüansse jälgida, enne kui võtta vastu otsus kööki uuendama hakata?

1. Tööpindade puudus

Pidev ruumipuudus ja ebapraktiliselt lahendatud hoiustamisvõimalused on märk sellest, et pead hakkama üht-teist oma köögis ümber planeerima, vahendab apartmenttherapy.com. 

2. Köögi planeering on kas kohmakas või lausa ohtlik

Kehv planeering muudab toimetused köögis ebamugavaks ja sekeldusterohkeks. Pea kohale riputatud potid ja pannid võivad ühe eksliku liigutuse tõttu lausa eluohtlikuks kujuneda. Ei tasu enam samal viisil jätkata.

3. Köögi puhastamine on õudusunenägu

Ka aastaid eeskujulikult hoitud köökides löövad mõne aja möödudes iluvead välja. Puhasta palju sa puhastad, aga vana köögi endist sära see tagasi ei too.

4. Aegunud köögiseadmed lausa neelavad elektrit

Suured elektriarved võivad olla tingitud päevinäinud elektroonikaseadmetest. Lisaks ajafaktorile võivad väga vanad seadmed aja jooksul ka ohtlikuks muutuda.

5. Köök ei sobitu su elustiiliga

Sul on võrdlemisi väike köök, ent suured sihid kokandusmaailmas? Sa hindad praktilist ruumikasutust, ent su köök on hoopis teist nägu? Olgu põhjus milles tahes, ebapraktiliselt kujundatud köögiga ei tasu leppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles