Rösti pähkleid kuival pannil paari minuti jagu neid vahepeal raputades, kuni need kergelt röstitud saavad. Seejärel kummuta samale pannile kogu suhkur ning apelsinikoor, sega korraks läbi ja lase sel keskmisel kuumusel siis lihtsalt paar minutit olla. Võid panni vahepeal kallutada, kui tundub et suhkur kõrbema tahab minna, aga ära sega.
Kui suhkur sulanud, siis lisa pannile ka või, sega kõik omavahel läbi kuni saad mõnusalt võise karamelliga kaetud pähkli- ning apelsinitükikesed.
Tõsta pann tulelt ning jäta taigna kerkimist ootama.
Riivi peene riiviga terve apelsini koor ning sega see mascarpone ning tuhksuhkruga.
Pressi samasse kaussi juurde kõigepealt umbes veerandi apelsini mahl. Kui glasuur ikka veel liiga paks on, siis lisa veel pisut mahla.
Kui tainas kerkinud, kata ahjuplaat küpsetuspaberiga.
Rulli taigen üsna õhukeselt ristkülikukujuliseks lahti. No nii umbes 0,5 cm võiks taigna paksuseks olla.
Laota täidis taignale nii, et sinust eemal olev äär jääb umbes 5 cm laiuselt täidisest puutumata ja ülejäänud tainas on kaetud nii ühtlaselt, kui parasjagu õnnestub.
Keera tainas enda poolt olevast äärest alustades tugevalt rulli, lõika see 16 võrdseks rulliks ning säti need kenasti ahjuplaadile. Rulli väljas oleva taignaääre võid keerata saiakese alla.
Kata pannitäis jälle rätiku või kilega ning lase 45 min kuni tunnike kerkida.
Kui saiakesed kerkinud, siis küpseta neid eelnevalt 160 kraadini eelkuumutatud ahjus nii umbes 15 minutit, kuni need on mõnusalt kuldsed.
Enne glasuuriga katmist lase saiakestel jahtuda nii palju, et saaksid neid mõnusalt käes hoida. Liiga kuumal saial sulab glasuur lihtsalt saiakese sisse ära (maitseb ikka hästi, aga ei näe nii ahvatlev välja).